2013 Aslan Burcu Neler Bekliyor

2013 Aslan Burcu Neler Bekliyor
Aslan burçlarını 2013 de bekleyeneler neler hep birlikte öğreniyoruz..Sevgili Aslanlar Hayat yolculuğunuzun sonraki aşamasına girmeden önce bu yıl tamamlamanız gereken önemli işleriniz var. Her ne kadar öndeki potansiyel büyük sıçrayışlar, atlayışlarla büyüyor olsa da, dengeleyici Satürn ‘ün İletişime ilişkin 3. Evinize 2013′ ta başlayan ziyareti, 5 Ekim’de sonlanarak, hayatınızın eğilimlerinde büyük bir değişime neden olacak.

Satürn 2005-2007 yıllan arasında burcunuzdayken muhtemelen gelişiminizi sınırlayan ve bir noktaya toplayan ciddi kararlar almak zorunda kaldınız. Şimdi seçtiğiniz yol önünüzde kollara ayrılıyor; başarılarınız ve başarısızlıklarınızı değerlendirirken, önemli sonuçlar doğuracak kararlarla yüzleşmeniz lazım.

Hayatınızın beklentilerinizi karşılamayan tarafları yeniden düzeltilmeli ya da ortadan kaldırılmalı, çünkü önümüzdeki yıllar boyunca hırslarınızı en fazla verimi sağlayacak alanlara yöneltmeniz gerekecek. Kaybedecek zaman yok, çünkü Satürn’ün 5 Ekim’de şiddetli Akrep’e ve Temellere ilişkin 4. Evinize girişi, geçmişe bakmaktansa, temelinizi gelecek için inşa etmenizi gerektirecektir.

Size doğru gelen kariyer fırsatlarını, bunların ortaya çıkmaları beklediğinizden uzun sürse bile, kucaklamaya hazır olun. Materyalist Boğa’daki bereketli Jüpiter, 11 Haziran’a kadar Toplumsal Hayata ilişkin 10. Evinizi ziyaret ettiği için, insanlar mesleki katkılarınızı kabul etmeye ve ödüllendirmeye hazırdır.

Bütün yıl boyunca, hayatınız beklemediğiniz yönlerde gelişmeye devam ediyor çünkü coşkulu Koç’taki bastırılamaz Uranüs, Ulvî Gerçeğe ilişkin 9. Evinizde yedi yıllık konaklamasına devam ediyor. Uranüs île acımasız Plüton arasındaki uzun süreli kare açı, stresi ve değişim için baskıyı arttırırken, özgürlüğün bedelinin ne kadar yüksek olduğunun farkına giderek daha fazla varıyorsunuz. Yeraltının efendisi Plüton bilinmeyen ve bilinçaltında olan her şeyi simgeler. Onun uyandırıcı Uranüs’le güçlü kare açısı zihninizin tektonik plakalarını hareketlendirerek parlak fikirler uyandırıyor ve bastırılmış duygulan patlamalar halinde serbest bırakıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu