2013 Yılı Akrep Burcu Yorumu

2013 Yılı Akrep Burcu Yorumu
Akrep burcunu önümüzdeki yıl neler bekliyor merak ediyorsanız bu yazımıza bir göz atın:

2013 yılının çoğunda hareketli bir dönem geçireceksiniz.Bu yıl göze çarpan bir eşiği atlayacaksınız. Sizin burcunuzun geleneksel yöneticisi olan enerjik Mars, 23 Ocak’tan 13 Nisan’a kadar gerileyecektir. Bu, büyük mücadelelere girmeden önce bağlarınızı zayıflatmanız anlamına gelecektir. Gruplara ilişkin 11. Evinizdeki bu gezegenin geriye doğru hareketi başka bir anımsatıcı olarak hizmet görmektedir. Dostlarınız ve iş arkadaşlarınız arasında olan husumet belirleyicidir. Ancak bu eski defterlerin açılması hakkında değildir; Başak burcundaki Mars duygusal yoğunluk yaşayacağınız anlamına gelir.Eğer 5 Ekim itibarıyla hayal kırıklığına uğradığınız kişiyi affedernemişseniz, Satürn’ün 10 Ekim, 11 Haziran ve 2014 yılının 19 Temmuz tarihinde tutkulu Neptün île uyumlu üçgen açısı oluşturması eski defterleri kapamak için fazladan şans verecektir.

Geçmişten gelen sırların açığa çıktığı ve bunların sorgulandığı bir dönem yaşayacaksınız. Daha az stres yaşadığınız fakat yaşamınızın önemli fırsatlarını ele geçirdiğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Yılın ilk yansı için, Jüpiter Partnerliğe ilişkin 7. Evinizde olacaktır.

İlişkiler konusunda mucizelerin yaşanacağı bir dönem olacaktır, Jüpiter tutarsız bir yıl kalacağı İkizler burcunda ve Derin Paylaşıma ilişkin 8. Evinizde 11 Haziran’cia olacaktır. Karşılaştığınız insan, fikir ve deneyim çeşitliliği yeni ittifakları ve işbirlikleri yaşamanızı sağlayacaktır. İyimser Jüpiter 25 Haziran’da rüyalar âlemindekî Neptün ile yumuşak bir kare oluşturur. Bu, aklın ötesinde umutlar içinde olmanıza ve serinkanlı analizler yapmanıza yol açacaktır.

5 Ekim’de Satürn sîzin burcunuza ve 12. Evinize girecek. Bu, yaşamınızda yeni bir aşamayı işaret etmektedir. Disiplinli olarak, kendinize saygı göstererek ve amacınıza odaklanarak çevrinizi kontrol altında tutmak için daha büyük bir otoriteye sahip olabilirsiniz. Satürn’ün neredeyse üç yıl Kişiliğe ilişkin 1. Evinizde kalacak olması dönüşüm için size çok miktarda fırsat sunacaktır. Bu değişiklikleri izleyerek ilişkilerinizi yeniden tanımlayabilirsiniz—ancak bunun olmasından önce tamamlamanız gereken çok sayıda bitirilmemiş iş vardır. Satürn 5 Ekim’e kadar Sonuçlara ilişkin 12. Eviniz aracılığıyla hareket eder. Kendi haline bırakmış olduğunuz eski partnerleriniz ile yeni bir yolda buluşabilirsiniz. Kendinizi bir kurban olarak tanımlamak daha önceki deneyimleriniz üzerine temellenmiş görünebilir, ancak kendinizin bu görünümü sizi geri bıraktıracak bir engele dönüşecektir.

Mars’ın 3 Temmuz’a kadar 11. Evinizde kalması birlikte çalıştığınız kişiler hakkında daha uyumlu bir sürece gireceğinizi gösterir. Güvensizlik ve karmaşa konusundaki düğümlerin açılamaması süreci kişisel farklılıklar yerine belli görevler konusunda sabır ve odaklanma istekliliği gerektirir. Sizin esnekliğiniz karmaşık sorunları çözmeye yönelik olarak uzun bir yol kat etmektedir. Bu, özellikle 13 Kasım’da Dinamik Akrep burcunda Güneş Tutulması olmasından itibaren belirgin olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu