2013 Başak Burcu Genel Özellikleri

2013 Başak Burcu Genel Özellikleri
Bende bir başak burcu kadını olarak merak ediyorum 2013 Başak Burcu genel özellikleir neler 2013 de başak burcunu ne gibi yenilikler bekliyor…

2013 Başak Burcu Genel Özellikleri Başak insanlarına, dürüstlük ve samimiyete dayalı büyük özen göstermek gerekir.

Başağın ayakları sımsıkı yere basar zaten onu etkileyen madde topraktır. Zodyak’ ın problemli üyeleri, özellikle birine dayanma ihtiyacı duyan Yengeç için, Başak huzur ve güven kaynağıdır. Bazı insanların aklını başından alan ve akılca hareketlerin imkânsız olduğu düşünülen durumlar, Başağı şaşkına çevirmez. Verilmesi gereken kararları, bilgisayar kadar güvenilir ve doğru verebilir.

Doktorluk veya hemşirelik gibi çabuk ve doğru karar vermenin bir insanın yaşamanı kurtardığı mesleklerde bu burçtan insanların bulunmasına şaşırmamak gerekir. Merkür’ün çocukları olan Başaklar, çok akıllı’dırlar, asla sıradan veya soğuk değildirler. Duygusal anlarda nadiren tepkî göstermeleri onların duygusuz olduklarını göstermez. Çok duygulu ve şefkatlidirler ama sevdikleri insanlara yeterli ilgiyi göstermezler.

Başak insanları zayıf noktalarını tümüyle bildikleri için kendinden şüphe etmeye meyillidirler. Ama şüpheleri, varlıklarının manevi temelini sarsacak kadar ileri gitmez. Bunun için toprak unsuruna kök salmışcasına bağlıdırlar. Başaklar bu dünyada yer edinme konusun da kendilerinden şüphe ederler. Bundan dolayı daha önceden yaptıklarını koruma ve güvensizliklerini giderme çabaları vardır.

Başakların göze çarpan başka bir özelliği de kendilerine çok dikkat etmeleridir. Bu, başka burçların sinirine dokunabilir, örneğin Başağın yatak odasındaki büyük aynanın önün de sivilce ve deri bozuklukları ile uğraşmaları gibi.

Aşırı dikkatlilik, Başaklarda sadece dış görünüşte kalmaz. Bu burcun üyeleri iç dünyalarını da acımasızca incelerler. Kendilerinin ve diğerlerinin zayıf noktalarını görürler.

Başak tarafından yapılacak bir eleştiri, karşı taraf için acı verici olabilir. Ama bunun içinde bir parça gerçeklik de her zaman vardır.

Başak erkekleri için saç dökülmesi en büyük talihsizliktir. Her sabah şakaklarındaki boşluğun büyüyüp büyümediğini kontrol ederler.

Başkalarını cesaretlendirdiği konuları kendisi yapamaz. Alaylı sözleri yanlış anlar. Zayıf noktalarına rağmen Başağın ölçülü ve güvenilir bir karakteri vardır. Başaklar haylazlık etmeyi severler. İnsanlığın geri kalanından farklı olduklarını düşündükleri için korkunç züppe olabilirler. Bu onları sanat eseri ve antika kolleksiyonculuğunun ustası yapar, özellikle de bu pahalı hobiyi olası kılacak bir işleri varsa.O zaman biraz katı olan Başaklardan, kendileriyle bile dalga geçebilen esprili hikayeciler çıkar.

Başak Burçları Arka planda olmayı severler, sadece saygı değer başarılarla göze batmayı isterler. Kendilerine ihtiyaç duyulduğunu bilmek, iş ve aile yaşamlarına anlam katar. Çocukları evden ayrılıp hayat arkadaşlarına kaybettiklerin de yalnızlaşırlar. Her şeye rağmen Başak insanlarının birçok kültürel ilgi alanları vardır, okurlar, müzik dinlerler, çok yaşlanmamışlarsa tiyatroya veya konsere giderler. Kitap ve müzik onlar için çok önemli olmasına rağmen, insan ilişkileri ve sıcaklığının yerini dolduramazlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu