Şans Noktası

Şans Noktası
Yükselen Burç +Ay-Güneş

Doğum haritasında bu noktanın özelliği, Güneş, Ay ve Yükselen burcun birbirleri ile en uyumlu, kişinin enerjisini en üstün biçimde kullanacağı nokta olmasıdır.

Şans noktası kişinin başarısı için en doğal çevreyi, o kişi için sevincin anlamının ne olduğunu gösterir. Bu nokta Güneş, Ay ve Yükselen burca bağlı olduğu için, doğum haritasında bu üç öğenin nasıl çalıştığı çok önemlidir. Bu öğeler olumsuz bakış açısı yapıyorsa, şans noktası bir sıkıntı noktasına dönüşebilir.

Şans noktasının bulunduğu burç,kişinin mutluluğa ulaşabilmek için enerjilerini akıtabileceği doğal yönü gösterir. Ev yerleşmesi de yol haritasına benzer, gitmek istenilen yere nasıl varılacağını gösterir.

Burçlar başarma gücünü, evler ise bu gücün nasıl kullanılacağını gösterir. Şans noktasını bulmak için doğum haritanızdaki güneşi yükselen burca getirdiğinizde, ayın yeni konumuna bakmak gerekir.

Şans Noktasının Gezegenlerle oluşturduğu açıların etkileri

(90 Derece)
Bu etki insanların sevincini yok etmez.Gerginlik yaratıp davranışlarına yön verir. Ağır hareket eden, sert etkili gezegenlerde bu açı oluşuyorsa istekleri geciktirir ya da yoluna engeller çıkarır. İyi etkili gezegenlerle bu açı oluşuyorsa istekler daha erken, daha kolay yollarla gerçekleşir. Sevince ulaşmak kolay ama sürdürmek zordur.

(180 Derece)
Şans noktasıyla bu açıyı oluşturan gezegenler bağımsız olarak çalışır. Sevince ulaşmaya engel olmaz ama bu kişi hep bir yere ya da bir kişiye ait olmuş duygusuna kapılır.

(0 Derece)
Şans noktasının kavuşum konumunda bulunduğu gezegen sevince ulaşmaya yardım eder. Kişi tüm enerjisini bir noktaya yöneltir ve onu kullanmayı öğrenerek mutluluğu bulur. Şans noktası ile kavuşum konumundaki gezegen nasıl bir mutluluk bulacağınızı gösterir. Sert etkili gezegenler bile mutluluk getirebilir. Şans noktası hiçbir gezegenle açı oluşturmuyorsa, en yakın gezegene bakılır. Sevince nasıl ulaşılacağı bu gezegenin oluşturduğu bakış açılarına bağlıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu